Παναθηναϊκός: Περιμένουν την απόφαση για ΑΕΚ - Τα δεδομένα για αναβολή

Παναθηναϊκός - Βόλος 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Την απόφαση για το αν θα γίνει ή όχι το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League 1 περιμένουν εντός της σημερινής ημέρας στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι ενημερώθηκαν χθες για τη θέση της αστυνομίας η οποία εξέφρασε αδυναμία να καλύψει επαρκώς το Σαββατοκύριακο τα μέτρα τόσο για το αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ όσο και για το ματς Ιωνiκός-ΠΑΟΚ λόγω της επίσκεψης του Πάπα στην Αθήνα αλλά και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την επέτειο απ τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ωστόσο όπως έλεγαν χθες απ’ το τριφύλλι η όλη διαδικασία δεν είναι στο χέρι τους ουτε μπορούν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Και θα περιμένουν να μάθουν σήμερα αν θα παίξουν ή όχι την Κυριακή προκειμένου να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους, συμφωνα με τη Sportday.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News