Παναθηναϊκός: Περιμένοντας την ακριβοπληρωμένη μεταγραφή

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφθασαν μαζί στο κλειστό της Καλλιθέας

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την αφύπνιση του Μάριους Γκριγκόνις.

Από τον ποιοτικό Λιθουανό περιμένει τρία πράγματα: την δημιουργία του, τη περιφερειακή του εκτέλεση και τη «μανία» που τον διακατέχει να είναι στις… καλές του θέσεις για σουτ πριν η άμυνα τον κλείσει.

Δεν είναι εύκολο να ζήσεις σε μια λίγκα που κυριαρχούν τα μεγέθη, η ταχύτητα. Μάλιστα, αν δεν έχεις την ικανότητα στο σκορ όπως π.χ οι Λάρκιν και Τζέιμς, τότε τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα.

Ο Μάριους δεν είναι κοντός, αλλά είναι λιγότερο αθλητικός από τους προαναφερθέντες, ενώ διαθέτει και κάτι που σπανίζει για γκαρντ τέτοιου είδους.

Έχει ευφυία κι αποτελεί ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην απελευθέρωση και την εκτέλεση. Τον βλέπαμε προσεκτικά όταν έπαιζε στη Μόσχα.

Ο τρόπος που ο τύπος «έσπαγε» τα σκριν ακόμη και τώρα είναι για σεμινάριο, όπως και το timing που βάζει τα χέρια στη μπάλα και την μπουμπουνά προς το καλάθι πριν ο αντίπαλος γυρίσει και τον δει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News