Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των πράσινων

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των πράσινων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε απότομα αγωνιστικό προφίλ, γνώρισε ήττα, μέχρι και στην έδρα του, πρώτη για φέτος, από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-2) και αποκλείστηκε με ντροπιαστικό τρόπο από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Λάσλο Μπόλονι (4/10): Έδωσε ευκαιρίες σε Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Καρλίτος και Βιγιαφάνιες, όμως, δεν δικαιώθηκε. Δεν βγήκε το πλάνο του, από τη στιγμή που η ομάδα δέχθηκε γκολ στο 2′ από τον Παντελάκη. Πιθανότατα να έπρεπε να ξεκινήσει τον Μαουρίσιο στον άξονα, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν κρίθηκε εκεί, η τύχη του Τριφυλλιού στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου. Ο προπονητής βρίσκεται για πρώτη φορά, στη θητεία του στους πράσινους σε πραγματικά δύσκολη θέση…

Σωκράτης Διούδης (5/10): Δεν έχει καλή θέση στην κεφαλιά του Παντελάκη στο 0-1. Δεν ευθύνεται στο «0-2» στη φάση του 9, καθώς αιφνιδιάστηκε από την άσχημη απομάκρυνση και το αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη. Στις υπόλοιπες φάσεις που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, ήταν σταθερός.

Μπαρτ Σένκεφελντ (3/10): Κακή εμφάνιση από τον Ολλανδό αμυντικό στην επιστροφή του στην ενδεκάδα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού εμφάνισε «κενά», δεν εναρμονίστηκε με τον Πούγγουρα, ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει γρήγορα την μπάλα για να ξεκινήσει η ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αχιλλέας Πούγγουρας (4/10): Τα ίδια ισχύουν και για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος έχει το ελαφυρντικό πως αγωνίστηκε εκτάκτως, λόγω του τραυματισμού του Βέλεθ. Κάπως έφτιαξε την εμφάνισή του το παρθενικό τέρμα που σημείωσε, με μια ωραίο κεφαλιά που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Λοντίγκιν. Κατά τα άλλα, ήταν ασταθής.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (2/10): Ο μοιραίος παίκτης του Παναθηναϊκού. Έβαλε το αυτογκόλ στο 9′, με το οποίο και επί της ουσίας, το Τριφύλλι αποκλείστηκε, καθώς ήταν αδύνατον να σκοράρει στη συνέχεια, τέσσερα τέρματα. Οι σέντρες του δεν βρήκαν στόχο στη συνέχεια.

Γιοάν Μολό (3/10): Δεν βοήθησε ο Γάλλος στο επιθετικό κομμάτι όσο θα έπρεπε. Έδωσε τις μάχες του, αλλά και εκείνος είχε μειωμένη απόδοση.

Νιάς (6/10): Ίσως, ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού, αν μπορεί να βρεθεί κάποιος. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο, έκοψε αρκετές από τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων, ενώ είχε και δοκάρι στο 90′ για να φέρει το ματς στα ίσα.

Σανκαρέ (5/10): Στη μία ώρα αγώνα που έπαιξε, είχε καλή παρουσία, παρά το γεγονός πως προερχόταν από τραυματισμό. Πάτησε για αρκετή ώρα στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τελική προσπάθεια.

Λούκας Βιγιαφάνιες (1/10): «Φάντασμα« στο γήπεδο ο Αργεντινός μέσος. Δεν συνεισέφερε, ούτε ανασταλτικά, ούτε δημιουργικά. Κάτι πρέπει να συμβεί με τον «Βίγια»!

Τάσος Χατζηγιοβάνης (2/10): Αναποτελεσματικός και ο Χατζηγιοβάνης. Κατοχή χωρίς ουσία, πέρα από 1-2 καλές σέντρες.

Φώτης Ιωαννόδης (2/10): Δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, φάνηκε κουρασμένος από τα συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά και δεν βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα.

Καρλιτος (2/10): Μία τελική προσπάθεια με ένα κρεμαστό σουτ 35 μέτρων, αρκετά φιλόδοξο, που με την εμπειρία του το μπλόκαρε ο Λοντίγκιν. Τίποτε άλλο από τον Ισπανό επιθετικό.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (4/10): Έδειξε περισσότερη όρεξη, είχε παραπάνω ενέργεια στο β’ μέρος, όταν και αντικατέστησε τον Ιωαννίδη. Έβγαλε την ασίστ στον Πούγγουρα για το 1-2.

Μαουρίσιο (3/10): Μπήκε σε ένα σημείο του αγώνα, που η πρόκριση είχε χαθεί. Είχε τη διάθεση, αλλά το ποτάμι δεν γινόταν να γυρίσει πίσω.

Γενί Ενγκμπακοτό (2/10): Δεν πήρε πολλές φορές την μπάλα στα πόδια του. Σε μία περίπτωση, θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη φάση, όμως, επέλεξε να γυρίσει την μπάλα στον Μακέντα και δεν δικαιώθηκε.

Φεντερίκο Μακέντα (1/10): Καμία συμμετοχή στο ματς από τον Ιταλό επιθετικό. Δεν άλλαξε τίποτε στο ματς, όπως και στο Αγρίνιο.

Χουανκάρ (2/10): Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο 20λεπτο. Δεν προσέφερε κάτι επί της ουσίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News