Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 117-79: Ηighlights - Video

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα ώρα: Να ξαναπαίξει σαν ομάδα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ένα ακόμα +100, το δέκατο συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με σκορ 117-79 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 17η αγωνιστική της Basket League.

Έτσι, οι «πράσινοι» έκαναν ένα καλό ξεμούδιασμα ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα την Παρασκευή, έφτασαν το ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα στο 15-2, απέναντι στον για ένα ημίχρονο ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ, που παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-10.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο ήταν ο Ράουτινς με 21 πόντους και επτά τρίποντα, ενώ ξεχώρισαν και οι Ράις-Μήτογλου με 15 και 17 πόντους αντίστοιχα. Σμιθ (25π.) και Σόρτερ (17) ήταν οι καλύτεροι του δικεφάλου του βορρά.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News