Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Ανεξήγητα ο Παναθηναϊκός υστερεί στο πνευματικό κομμάτι, ανεξήγητα Γιοβάνοβιτς – Αλαφούζος δεν έχουν βρει… τέμπο στα μεταγραφικά, ανεξήγητα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σήμερα στο +1 από την ΑΕΚ από τη στιγμή που όλα ήταν… στρωμένα στα πόδια του πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Ο ΠΑΟΚ απόψε, πήρε μια πανάξια νίκη στη Λεωφόρο, «κατέρρευσε» το Τριφύλλι μετά το σοκ του 44ου λεπτού!




Προφανώς κάτι έπαψε – πέρα από τις μεταγραφές – να δουλεύει σωστά στο Κορωπί. Μια συγγνώμη στους Μπεργκ και Σισέ είναι λίγη για το αποψινό αποκρουστικό θέαμα!

Αλμπέρτο Μπρινιόλι (3/10): Πήρε την… κατηφόρα και ο Ιταλός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αποκρούει σωστά στο τελείωμα του Κωνσταντέλια στο 44′, αλλά η μπάλα τον «τιμώρησε» με τον χειρότερο τρόπο. Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ έχει κάποια ευθύνη, διότι δεν πέφτει στο τελείωμα του Ζίβκοβιτς…




Γιάννης Κώτσιρας (3/10): Εμφανίστηκε μετά από τρία παιχνίδια στη βασική ενδεκάδα και φάνηκε πως δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό. Στις αρχές του αγώνα είχε κάποιες καίριες παρεμβάσεις, προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Παλάσιος, αλλά δεν είχε κάποια σπουδαία στιγμή στο παιχνίδι. Τον έβγαλε από το παιχνίδι ο Γιοβάνοβιτς στο 57′ για την είσοδο του Βαγιαννίδη.

Μπαρτ Σένκεφελντ (2/10): Κατάφερε να αποβληθεί από το παιχνίδι σε ένα «τελειωμένο» ματς. Πολύ κακή η ψυχολογία του Ολλανδού…

Αχιλλέας Πούγγουρας (4/10): Θετικός στο πρώτο ημίχρονο, δεν «άντεξε» στη συνέχεια κι αυτός, στα αλλεπάλληλα χτυπήματα του ΠΑΟΚ.

Χουανκάρ (3/10): Τίποτε σπουδαίο από τον Ισπανό που δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στις λιγοστές φορές που επιτέθηκε ο Παναθηναϊκός από τα αριστερά. Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ. Στο 57′ έριξε τον Πούχατς ο Ιβάν.

Ρούμπεν Πέρεθ (4/10): Σε αρκετές περιπτώσεις έπαιξε σαν τρίτο… στόπερ με αποτέλεσμα το Τριφύλλι να χάσει μέτρα στο γήπεδο και τη «μάχη» στο κέντρο. Σίγουρα το αυτογκόλ που βάζει στο 44′ είναι μια από τις πιο άτυχες στιγμές στην καριέρα του, δεν μπορεί να του καταλογίσει κανείς κάτι για αυτό. Αντικαταστάθηκε από τον Τσόκαϊ στο 60′.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (4/10): Σπατάλησε την πιο κλασσική στιγμή του Παναθηναϊκού στο ματς να προηγηθεί στο σκορ στο 9ο λεπτό. Είναι εμφανές πως έχει κάνει «κοιλιά» μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Να σημειωθεί πως είναι ένας νεαρός παίκτης που εξελίσσεται και σίγουρα έχει «επιβαρυνθεί» φέτος με τον Ιβάν να μην έχει «λύσεις» στον πάγκο για να αποτρέψει αυτό το γεγονός.




Μπερνάρ Ντουάρτε (6/10): Το… πάλεψε ο Βραζιλιάνος που ήταν στο πρώτο μέρος ο κύριος οργανωτής των επιθέσεων του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά… μηδέν στο πηλίκο του Παναθηναϊκού με τους Ιωαννίδη – Βέρμπιτς να μην «στηρίζουν»! Βγήκε στο 62′ για το πέρασμα του Σπόραρ.

Μπένιαμιν Βέρμπιτς (2/10): Σίγουρα το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περίμεναν έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη. Ο Σλοβένος εξτρέμ τείνει να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη αστοχία του Γιοβάνοβιτς στα μεταγραφικά, αν εκείνος δεν «ξυπνήσει» επιτέλους στους επόμενους αγώνες! Κι όμως… αυτός ο παίκτης σήμερα συμπλήρωσε 90λεπτο, αφού δεν υπάρχει άλλος εξτρέμ στον πάγκο!

Σεμπαστιάν Παλάσιος (6/10): Ο «Τούκου» έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο β’ γύρο του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έλειψαν, παρόλα αυτά, οι «συμπαραστάτες»!




Φώτης Ιωαννίδης (2/10): Εκτός… παιχνιδιού ο Έλληνας επιθετικός. Σήμερα δόθηκε ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα ποιος πρέπει να ξεκινάει τους αγώνες στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ιωαννίδης «υπηρετούσε» άψογα τον ρόλο του «πράσινου»… μπομπέρ από τον πάγκο, αλλά οι συνθήκες τον έφεραν στο βασικό σχήμα. Αποχώρησε στο 82 για να μπει ο Σάντσες.

Βαγιαννίδης – Τσόκαϊ – Πούχατς – Σπόραρ – Σάντσες (-): Με το σκορ στο 0-3 δεν μπορεί να κριθεί κανένας από τους πέντε. Σίγουρα, όμως, – με εξαίρεση τον Σπόραρ – αυτές δεν είναι αλλαγές για ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News