Παναθηναϊκός: Πάμε σαν πέρσι με Φενέρ!

Χαρδαλιάς: Τι δήλωσε μετά το δημοσίευμα-βόμβα. Απαντά με μηνύσεις και αγωγές

Όπως πέρσι έτσι και φέτος η Φενέρ βρίσκει τον Παναθηναϊκό σε κακή κατάσταση. Πέρσι στις 22 Οκτώβρη, λίγο πριν το τζάμπολ με τους Τούρκους πολλοί ήταν αυτοί που απογοητεύτηκαν, ακούγοντας την παραμονή του αγώνα τον Γιώργο Βόβορα να γνωστοποιεί πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δε θα ήταν παρών στην δύσκολη σύγκρουση.

Τελικά η νίκη επί των Τούρκων και κυρίως η εικόνα κυριαρχίας με την οποία συνοδεύτηκε σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία, τουλάχιστον για μερικές ημέρες.

Ήταν τόσο πιεστικός εκείνη τη μέρα στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ που ο τελευταίος εκνευρίστηκε τόσο που έχασε την ψυχραιμία του και είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δύο τεχνικές ποινές.

Απόψε οι παίκτες πρέπει να βγουν στο γήπεδο προσηλωμένοι το λιγότερο. Ελπίζουμε να λειτούργησε ευεργετικά η επίσκεψη των οργανωμένων σε παίκτες και προπονητή στους οποίους κοινοποίησαν την τυφλή τους εμπιστοσύνη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News