Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE STREAMING: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό με πάνω από 25.000 θεατές στο πλευρό του και θέλει τη νίκη για πολλούς και όχι μόνο βαθμολογικούς λόγους.

Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζουν 25 αγωνιστικοί βαθμοί και αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο μπάτζετ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θέλει και δείχνει αποφασισμένος να κατακτήσει σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:00, ΕΡΤSports). Μένει να αποδείξει ότι εκτός από επιθυμία έχει και την ικανότητα να τα καταφέρει.

Πέρα από τους προφανείς βαθμολογικούς λόγους, δηλαδή να κυνηγήσει μέχρι εσχάτως για την πέμπτη θέση τον Άρη, που βρίσκεται στο +5 και τη Δευτέρα υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και να υπερκεράσει τον Παναιτωλικό που χθες έχασε από τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» έχουν πολλά έξτρα κίνητρα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πιστοποιήσει πως είναι ικανός να κερδίσει τον μεγάλο του αντίπαλος και να στείλει ένα μήνυμα για καλύτερο μέλλον στους φίλους του, που θα συρρεύσουν μαζικά στο ΟΑΚΑ, καθώς εκεί αναμένονται πάνω από 25 ίσως και 30 χιλιάδες θεατές.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 3-5-2 με μία αλλαγή σε σχέση με το 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ, τον Μπουζούκη που θα παίζει κοντά στον Μακέντα που θα είναι ο κλασικός φορ.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ο Κολοβέτσιος ως κεντρικός στόπερ με τον Οικονόμου στα αριστερά και τον Κουλιμπαλί δεξιά του θα συνθέτουν την τριάδα της άμυνας, ενώ ο Ινσούα και ο Γιόχανσον θα είναι τα ακραία μπακ-χαφ. Οι Κουρμπέλης, Κάτσε και Δώνης θα είναι στον άξονα.

Εκτός από τον τραυματία Μαυρομμάτη, εκτός αποστολής έμειναν οι Μουνιέ, Εμμανουηλίδης και Βέργος. Στην 18άδα βρίσκονται και οι Κότσαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης και Καμπετσής.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE STREAMING</strong

Όλα για όλα θα τα δώσει ο Ολυμπιακός στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι «πράσινοι» δεν θυμίζουν την ομάδα του παρελθόντος, όμως δεν παύει να είναι ντέρμπι και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Πειραιώτες και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό επιχείρησε να τονίσει αρκετές φορές αυτή την εβδομάδα στους «ερυθρόλευκους». Στη διάθεση του 49χρονου προπονητή βρίσκονται και οι 23 διαθέσιμοι παίκτες που πήρε στην αποστολή για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ και Κούτρης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν οι Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλαίσια. Ως επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ο Φορτούνης και σέντερ φορ θα είναι ο Γκερέρο (ή Χασάν).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Ντίας και Σολδάνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News