Παναθηναϊκός: Όλα τα δεδομένα για τον Παλάσιος

Παλάσιος: «Τρελάθηκε» με τα γκολ του η σύζυγος του!

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που έπαθε κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είδε τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στην αρχή του δευτέρου ημίχρονου ν’ αποχωρεί με θλάση. Ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, όμως η διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο έκατσε… βάλσαμο στον παίκτη!

Ο Αργεντινός εξτρέμ φαίνεται πως έχει αποθεραπευτεί πλήρως και πλέον μετράει αντίστροφα για την επανένταξή του στην αρχική ενδεκάδα του Τριφυλλιού, όταν με το καλό αρχίσουν τα παιχνίδια. Άλλωστε να αναφέρουμε ότι ο Παλάσιος είναι γερό σκαρί και δεν καταλαβαίνει εύκολα από τραυματισμούς. Όταν δεν είναι διαθέσιμος, τότε πραγματικά υπάρχει πρόβλημα.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι αρκετά καλή, συμμετέχει στο πρόγραμμα της προπόνησης και το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον ρίξει στη μάχη στο αυριανό φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Πάντως όπως ξέρουμε τον Σέρβο, δύσκολο να βάλει παίκτη να παίξει με λίγες προπονήσεις, ο οποίος μάλιστα λείπει αρκετό καιρό (6 Νοεμβρίου) από τη δράση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News