Παναθηναϊκός: Όλα είναι ρόδα και γυρίζουν

Παναθηναϊκός: Όλα είναι ρόδα και γυρίζουν

Για δεκαετίες το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού απέναντι στους λιμανίσιους ήταν ψυχολογικό.

Τα «φαντάσματα» έκαναν την εμφάνισή τους στο ΟΑΚΑ ξανά, μόνο που επειδή όλα ρόδα είναι και γυρίζουν στον αθλητισμό, τούτη τη φορά ευνόησαν τους Πειραιώτες που έχουν χτίσει σερί νικών φέτος και μπαίνουν στο τζάμπολ με περίσσευμα αυτοπεποίθησης. Τα come back των νεοφώτιστων σε φαινομενικά δύσκολα ματς έχουν γίνει ρουτίνα.

Το είδαμε στην Κρήτη, στο Κύπελλο, όταν δεν μπόρεσες να κρατήσεις υπέρ σου διψήφια διαφορά. Το είδαμε την Τρίτη το βράδυ όταν ήσουν στο +14 και η ατμόσφαιρα στο Μαρούσι είχε «ανάψει» υπέρ σου.

Ο πρωταθλητής έζησε το όνειρο του για δύο περιόδους παίζοντας και βγάζοντας στο γήπεδο κάτι πέρα από τις προσδοκίες που τελικά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Εν τέλει όσο οι πράσινοι έχτιζαν διαφορά οι αντίπαλοι είχαν στο πρόσωπό τους ένα κρυφό πονηρό χαμόγελο του στυλ «θα τα πούμε όταν το παιχνίδι πάει στην τελική του ευθεία».

Η ενέργεια έσβησε από τον γηπεδούχο στην επανάληψη κι όσο οι σουτέρ του συνέχισαν να πετούν «τούβλα», οι λιμανίσιοι βρήκαν την ευκαιρία να προσπεράσουν και να καθαρίσουν το παιχνίδι απέναντι σε αντίπαλο που έχει συνηθίσει (κακώς!) να παραδίνεται όταν δει ότι ένα ματς δεν του πάει καλά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News