Παναθηναϊκός: Ολα διαφορετικά με παραμονή των τριών

Παναθηναϊκός: Ολα διαφορετικά με παραμονή των τριών

Σίγουρα, με την μείωση του μπάτζετ ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και φέτος σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είχε συνηθίσει, αλλά δεν θεωρούμε πως δεν μπορεί να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Σε μερικούς μήνες θα φανούν πολλά από την στελέχωση του ρόστερ. Καταρχάς έχεις το μεγάλο πλεονέκτημα ότι οι κολώνες σου (Παπαπέτρου, Χεζόνια, Νέντοβιτς) ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να μείνουν παρότι ξέρουν ότι δεν θα πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη.

Όπως και πέρσι ο νταμπλούχος προσφέρει σε κάποια παιδιά σημαντικό ρόλο, την ευκαιρία σε κάποιους νέους να αλλάξουν επίπεδο με μια χρονιά στην Ευρωλίγκα, όπως παιδιά σαν τον Πέρι που έρχεται άγνωστος μεταξύ αγνώστων στη χώρα μας.

Ο κορμός σου έχει πορεία στην Ευρωλίγκα, κάποιοι παίκτες έχουν ορίζοντα καλού μπάσκετ τουλάχιστον 10ετίας, είναι σημαντική αυτή η προοπτική.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News