Παναθηναϊκός: Ο «σύμμαχος» για την παραμονή του στο Τριφύλλι!

Ιωαννίδης: Η ατάκα για την επιστροφή Γκατσίνοβιτς!

Είναι φανερό -αν και κάμποσα ματς δεν τον βοήθησαν στο παιχνίδι του- ότι ο Μιγιάτ Γκασίνοβιτς έχει στοιχεία που δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό.

Ο τύπος όταν είναι σε κέφια φέρνει σημαντική βελτίωση στο κράτημα μπάλας. Με τον Σέρβο μπαλαδόρο σε φόρμα στην ομάδα επιτρέπεται να πάρει μεγάλα νούμερα κατοχής.

Πιστεύουμε πως φέτος έγινε σωστή αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που ήρθαν αλλά κι εκείνων που προωθήθηκαν και στηρίχτηκαν (παρά την καχυποψία κόσμου-Τύπου) για να κάνουν step up συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

Θεωρούμε πως ο Γκασίνοβιτς ήταν η πιο εντυπωσιακή περίπτωση αφού ήρθε «σκουριασμένος» από το γερμανικό πρωτάθλημα κι όμως πρόλαβε να κάνει την διαφορά χωρίς να έχει ρυθμό.

Σύμμαχος για να παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο είναι η επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει στην Αθήνα, άλλωστε εδώ βρήκε οργανισμό που τον πιστεύει και προπονητή με τον οποίο μιλά στην ίδια γλώσσα.

Σίγουρα είναι άλλο το πρεστίζ να ανήκεις σε σύλλογο γερμανικό όμως πολλές φορές μπαίνει στη μέση κι η πρόοδος η αγωνιστική που έρχεται μονάχα όταν αγωνίζεσαι. Αυτό το τελευταίο το κλαμπ μπορεί να το εγγυηθεί στον Μιγιάτ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News