Παναθηναϊκός: Ο πλέι μέικερ και ο καταμερισμός του μπάτζετ

Πεδουλάκης: «Η απουσία του Γιαννακόπουλου επηρεάζει τον Παναθηναϊκό. Δεν γνωρίζω πως θα πράξει...»

Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε το όνομα του νέου πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού.

Εκείνου που θα δώσει την επιθετική κατεύθυνση και θα ηγηθεί στην άμυνα όπως έκαναν για χρόνια Διαμαντίδης-Καλάθης.

Οι δυο τους έγιναν «βασιλιάδες» σε ένα σύλλογο που για πολλά έτη ήταν ο κορυφαίος του είδους στην Ευρώπη στο να αποκωδικοποιεί και να «πνίγει» σύνολα με χαρισματικές επιθετικές ικανότητες.

Η εξυπνάδα των προαναφερθέντων είχαν δομήσει ολόκληρη φιλοσοφία στην επικοινωνία δυνατής και αδύνατης πλευράς, στη κίνηση μακριά από τη μπάλα και στην ελαχιστοποίηση της ντρίμπλας στη διαδικασία ανάπτυξης, κάτι που εκτόξευε τα νούμερα των άλλων παικτών που χαίρονταν να συνεργάζονται με γκαρντ «χειρούργους» στην τελική απόφαση.

Αυτό είναι που λείπει δραματικά τα τελευταία χρόνια και ο σύλλογος φέρεται διατεθειμένος να πληρώσει αδρά για να το ξαναβρεί, με τον ιδιοκτήτη να υπόσχεται αύξηση του μπάτζετ.

Το ζήτημα είναι να δαπανηθούν σωστά τα λεφτά για να μην ξαναδούμε φαινόμενα όπου παγκίτες σαν τον Τζίμερ Φριντέτ και τον Ουέσλι Τζόνσον να «καθαρίζουν» περίπου 2.5 εκ. ευρώ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News