Παναθηναϊκός: Ο πιο καθοριστικός παίκτης του Τριφυλλιού

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Το είχαν... για παιχνιδάκι το πρώτο τους ντέρμπι!»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατεβάζοντας 11άδα με τέσσερις επιθετικογενείς στον Πειραιά (Παλάσιος, Βιτάλ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη) έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός θα φροντίζει να τιμά τα dna του προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει αυτό του αντιπάλου. Η συγκεκριμένη τετράδα (με το που βρει την φόρμα του και ο Αργεντινός) είναι λειτουργική, προσφέρει κερδισμένες μάχες σε ψηλά μέτρα και η ταυτόχρονη παρουσία Αλεξανδρόπουλου και Πέρεθ βοηθά να βγάζουν τα πλεονεκτήματα τους.

Ασφαλώς την διαφορά την κάνει μέχρι σήμερα η παρουσία του παρεξηγημένου Ρούμπεν που είναι καθοριστικός σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Ο 32χρονος είναι υποτιμημένος ποδοσφαιριστής και για τον φετινό Παναθηναϊκό η παρουσία του είναι πολυτέλεια.

Δίνει την δυνατότητα για ποιοτικές επιλογές από τον άξονα, σωστές κάθετες και παράλληλες πάσες που προσφέρουν συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει μέτρα. Είναι πολύ σημαντικό που ένιωσε εμπιστοσύνη μετά το μέτριο ξεκίνημά του κι όσο αγωνίζεται θα γίνεται και καλύτερος.

Στην πραγματικότητα, σε σχέση με αυτά που είχαμε δει σε αντίστοιχα παιχνίδια πριν ξεκινήσουν τα επίσημα, η δική του παρουσία είναι αυτή που κάνει την διαφορά και δίνει μία ηρεμία, μία σιγουριά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού που δεν υπήρχαν στο πρώτο κομμάτι της σεζόν όταν ο κόουτς προσπαθούσε να τον ταιριάξει με τον Μαουρίσιο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News