Παναθηναϊκός: Ο πιλότος και οι 2-3 ενέσεις ποιότητας

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ελκύει ξανά τους παίκτες που στοχεύει!

Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα ημιτελής. Θα μπορούσε να είχε παίκτες με άλλα χαρακτηριστικά που θα βοηθούσαν περισσότερο, θα μπορούσε να κάνει γρηγορότερα τις μεταγραφές του μα εδώ και μήνες έχεις πλέον σύνολο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Το γεγονός πως ξέρεις τι παίζεις σου έχει δώσει το δικό σου χώρο στο ποδόσφαιρο μας. Πολύ σημαντικό αφού εδώ και 12 χρόνια ο ανταγωνισμός ούτε που σε βλέπει.

Είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις τι αντιπροσωπεύεις, να έχεις χαρακτήρα, να προσπαθείς να υπηρετήσεις ένα συγκεκριμένο στυλ.

Ο Γιοβάνοβιτς στα πλέι-οφ της άνοιξης παρουσίασε ένα ρωμαλεό σύνολο κι έδειξε τι ποδόσφαιρο του ταιριάζει χωρίς να προσπαθήσει να το αλλάξει στη δεύτερη σεζόν του.

Ακολούθησε την λογική του 4-3-3, αποδεικνύεται ιδανικός συνεχιστής ασχέτως αν έπεσε θύμα γκρίνιας για την βουτιά στην απόδοση μετά τις γιορτές.

Υπάρχει τουλάχιστον πια ένας μπούσουλας, ένας πιλότος που ξέρεις ότι με 2-3 ακόμα ενέσεις ποιότητας μπορούν να σε φέρουν για τα καλά κοντά στα ιστορικά σου στάνταρ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News