Παναθηναϊκός: Ο Μπατίστ δεν ξεχνά το πράσινο παρελθόν του

Παναθηναϊκός: Η επέτειος της 30άρας στο ΣΕΦ

Το πράσινο παρελθόν του Μάικ Μπατίστ δεν ξεχνιέται, με τον ίδιο, όπως φαίνεται να στηρίζει ακόμα και σήμερα τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν στο Κάουνας και ο ασίσταντ των Χιούστον Ρόκετς πλέον, Μάικ Μπατίστ, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας του Ράντονιτς.

Και όπως αποδείχθηκε η μέρα του έκρυβε διπλή χαρά, αφού μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας, οι Ρόκετς πέτυχαν ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα των Σανς.

Δείτε το ποστ του:

Παναθηναϊκός: Ο Μπατίστ δεν ξεχνά το πράσινο παρελθόν του

Παναθηναϊκός: Έκανε το… αντίθετο από αυτά που βλέπαμε και κέρδισε

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από το Κάουνας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Αυτό το στοιχείο αφορά τους Πράσινους οι οποίοι επιτέλους μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και υποχρέωσαν του Λιθουανούς να κυνηγάνε στο σκορ από το πρώτο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε από την αρχή καλή άμυνα, προστάτευσε την ρακέτα του, έβγαλε φάσεις στο tranzition και κυκλοφόρησε πολύ καλά τη μπάλα στην επίθεση παίρνοντας τις σωστές επιλογές.

Ήταν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το καλύτερο που έχει κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός και στα δυο κομμάτια του γηπέδου, με τους παίκτες της Ζαλγκίρις να μην πλησιάζουν μέσα στη ρακέτα και το σκορ να ανοίγει υπέρ των Πρασίνων σχεδόν από το ξεκίνημα.

Παίρνοντας διαφορά +18 πόντων από πολύ νωρίς, ελλόχευε ο κίνδυνος ανατροπής, όμως το Τριφύλλι συνέχισε στους ίδιους σκληρούς αμυντικούς ρυθμούς, δεχόμενος μόλις 28 πόντους, δείγμα της αποφασιστικότητας αλλά και του καλού διαβάσματος του παιχνιδιού της Ζάλγκιρις.

Εδώ πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στον Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος έχει ακούσει πολλά όμως φαίνεται πως τελικά κερδίζει το μεγάλο στοίχημα.

Οι παίκτες του Ράντονιτς ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα, έκαναν πολλά ντιφλέξιονς και ολοκληρωμένα κλεψίματα στην πάσα προς την αδύνατη πλευρά, ενώ το δίδυμο Γουόλτερς – Λι κράτησε το τέμπο του ματς, οργανώνοντας πολύ ώριμα τους συμπαίκτες τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News