Παναθηναϊκός: Ο κίνδυνος στο ΣΕΦ και η ανάγκη για «μεταγραφές»

Παναθηναϊκός: Ο κίνδυνος στο ΣΕΦ και η ανάγκη για «μεταγραφές»

Ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα σπάζοντας το αήττητο που είχε η Ζαλγκίρις στην έδρα της.

Αν μπορεί να υπάρξει κάτι ανησυχητικό ενόψει της συνέχειας από την εικόνα της ομάδας τις τελευταίες 20 μέρες αυτό είναι το κλειστό rotation που χρησιμοποιεί ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός επιτέλους ξεκίνησε να παίζει κανονικό μπάσκετ με συγκεκριμένους ρόλους αλλά και με κλειστό rotation εννέα παικτών εκ των οποίων οι έξι με 23+ λεπτά συμμετοχής.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα είναι επιβαρυμένοι το βράδυ της Δευτέρας στο ΣΕΦ και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί αυτή την συνθήκη ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στην εξίσωση πρέπει να μπουν και άλλοι παίκτες και να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Γιατί θα υπάρξουν βραδιές που ούτε ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ο Μπέικον, ο Παπαγιάννης και ο Γουόλτερς δεν θα είναι καλοί καθώς δεν γίνεται να παίζουν πάντα τέλεια.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του το διπλό στο Κάουνας, να κρατήσει την ψυχολογία που βρίσκεται στα ύψη, να συνεχίσει να δουλεύει όπως δούλευε τις τελευταίες εβδομάδες και να πάει στο ΣΕΦ να διεκδικήσει την νίκη η οποία θα τον φέρει πολύ κοντά στο πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Basket League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News