Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα για Φέρο

Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα για Φέρο

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα “A Βola” «συνδέουν» μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό, με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Φέρο (Φρανσίσκο Ρέις Φερέιρα), ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ολλανδική Φίτεσε, αλλά ανήκει στην Μπενφίκα.

Σε δημοσίευμά της η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει πως «…μετά την μεταγραφή του Χερμάν Κόντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας, άνοιξε μία θέση και δόθηκε ξανά η δυνατότητα στην Μπενφίκα να προχωρήσει σε άλλο έναν δανεισμό ποδοσφαιριστή της στο εξωτερικό.

Ο Φέρο δόθηκε δανεικός στη Φίτεσε, αλλά θα αποχωρήσει από τον ολλανδικό σύλλογο. Η Κάνσας Σίτι και δύο άλλοι σύλλογοι στο MLS, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής, ενδιαφέρθηκαν να τον υπογράψουν, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και η Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την… υποδοχή του 25χρονου σέντερ μπακ με τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν».

Τα νέα δεδομένα

Ο Φέρο έχει συμβόλαιο με τη Μπενφίκα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024, αλλά δύσκολα θα χωρέσει στα πλάνα των «δράκων».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα της Λισαβόνας συζητά στην παρούσα φάση τον δανεισμό του Φερό, αλλά θα επιθυμούσε μία πιο μόνιμη λύση.

Ωστόσο, προχωρούν το θέμα ακόμη περισσότερο στην Πορτογαλία, καθώς αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός συζητά με τη Μπενφίκα για τους όρους της απόκτησης του Φέρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News