Παναθηναϊκός: Μπορεί να βγει η μεταγραφή του καλοκαιριού

Μπερνάρ: «Μια βραδιά που θα θυμάμαι για πάντα!»

Παναθηναϊκός: Κάτσαμε στον καναπέ να δούμε το παιχνίδι των απέναντι στη Θεσσαλονίκη.

Σκανάραμε τις κινήσεις του Χάμες Ροντρίγκες που απασχόλησε (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) και τον Παναθηναϊκό.

Ο Κολομβιανός δεν φάνηκε, ασχέτως αν όλοι ξέρουμε ότι έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Την ίδια στιγμή το Σάββατο ο Μπερνάρ με το που ακούμπησε τόπι έδειξε πόσο καλά γνωρίζει τα βασικά του παιχνιδιού.

Η πραγματικά μεγάλη κίνηση στις μεταγραφές νομίζουμε ότι ήταν η υπογραφή του Βραζιλιάνου μέσου. Αν παίξει όπως πρέπει θα μιλάμε για κόλπο γκρόσο, απόδειξη του πόσο καλά ξέρει ο Ιβάν τις αγορές κι ας αργεί να αποφασίσει για παίκτες.

Ο ταλαντούχος νοτιοαμερικάνος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή στα 29 του με παρουσία στην νο1 εθνική ομάδα του πλανήτη που στα prime του δεν μπορούσε να τον πλησιάσει ελληνική ομάδα.

Ο προπονητής εκμεταλλεύεται πως το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι ευμετάβλητο και επηρεάζεται από το τι γίνεται σήμερα.

Η χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών εκτοξεύεται και υποχωρεί με τεράστια ευκολία.

Ο Βραζιλιάνος ήταν στα κάτω του τους τελευταίους μήνες, ξαφνικά έγινε προσιτός οικονομικά. Μπορεί να χρειαστεί χρόνο να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο, εδώ, όμως, μιλάμε για αγορά κι όχι για μία μεταγραφή με εξάμηνο δανεισμό στη λογική ότι θέλω να μου παίξει τώρα. Αξίζει η υπομονή μαζί του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News