Παναθηναϊκός: Μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία;

«Βράζουν» οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με Ράντονιτς και... Παναθηναϊκό!

Τι ήθελε τα τελευταία χρόνια ο Εξάστερος στον πάγκο του; Προπονητή με αντοχές στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Ε, ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι τέτοιος. Δεν είναι τυχαίο που στο Μόναχο πήρε δύο φορές το πρωτάθλημα Γερμανίας και μετά την αποχώρησή του η Άλμπα Βερολίνου μέτρησε τρεις σερί κατακτήσεις.

Αν ο Ράντονιτς απέδειξε ένα πράγμα στην καριέρα του είναι πως δεν χαμπαριάζει και αποδίδει έργο όταν η πίεση είναι στα ύψη.

Την πρώτη σεζόν που ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα έχασε την Αδριατική Λίγκα από την Τσιμπόνα και στη συνέχεια το πρωτάθλημα Σερβίας από την Παρτιζάν.

Το πρέπει πολλαπλασιάστηκε για την επόμενη χρονιά όμως, μαζί την ομάδα, το διαχειρίστηκαν άψογα. Η διοίκηση του Αστέρα τον στήριξε, τον εμπιστεύτηκε, του παρέδωσε τα κλειδιά του μαγαζιού και στο τέλος απόλαυσε 15 τρόπαια, τα περισσότερα που έχει σηκώσει ποτέ προπονητής στην ιστορία του Αστέρα.

Ο Ράντονιτς μπόρεσε να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο από τότε που πήγε στο Βελιγράδι. Το ίδιο ψάχνει να κάνει και με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News