Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Η δωδεκάδα του Εξάστερου

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Άλμπα

Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι απλώς μαθηματικές με ρεκόρ 9-15, οι απουσίες είναι πολλές και σοβαρές, ο αντίπαλος είναι πανίσχυρος, αλλά ο αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έχει μια μεγάλη ατραξιόν.

Ο Μάριο Χεζόνια θα κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, όχι όπως το ονειρευόταν σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, αλλά σίγουρα ανυπομονεί όπως και ο κόσμος του «τριφυλλιού».

Μάλιστα θα παίξει απέναντι στην ομάδα που θα ορίσει και τη μοίρα του το καλοκαίρι, μιας και τα ευρωπαϊκά του δικαιώματα ανήκουν στην «Μπάρτσα».

Ο Όντεντ Κάτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον πρώτο να έχει καλές πιθανότητες να προλάβει το ματς της Πέμπτης με την Μπάγερν στο Μόναχο. Εκτός πλάνων είναι και ο Τι Τζέι Μπρέι, που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με 25 πόντους κι 8 τρίποντα, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Μακ, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Όγκουστ, Χεζόνια, Δίπλαρος, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ, Σαντ-Ρος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News