Παναθηναϊκός: Μode «πρωταθλητισμού», σαν να μην υπάρχει επόμενη ευκαιρία!

Ωμή παραδοχή στον Παναθηναϊκό: «Το χειρότερό μας ντέρμπι!» (pic)

Μπορεί να του πήρε μερικούς μήνες του προπονητή να το περάσει στους παίκτες όμως επιτέλους στα πλέι οφ παρατηρούμε ότι άπαντες έχουν χωνέψει ότι ο Παναθηναϊκός είναι επαγγελματική ομάδα και όχι ΙΕΚ ποδοσφαίρου όπου στην καμπούρα του γίνονται πειραματισμοί.

Ναι, ο πήχης είναι χαμηλός και οι προσδοκίες μικρές στα χρόνια του Αλαφούζου, αλλά δεν θα ξεχάσουμε κιόλας όσα ξέραμε.

Σε αυτή την ομάδα κρίνεσαι πάντα, καθημερινά, αδυσώπητα, μερικές φορές και άδικα.

«Βολεύτηκαν» καραβιές παικτών πίσω από την δικαιολογία των διοικήσεων που δεν ήξεραν που τους πάνε τα τέσσερα στα του ποδοσφαίρου, το κακό είναι ότι ανάμεσά τους υπήρξαν παιδιά που εύκολα θα μπορούσαν να παίζουν σε ομάδες του τριφυλλιού με διακρίσεις και τίτλους.

Σαφώς στα πλέι-οφ δεν είναι ότι τρίβουμε και τα μάτια μας με το ποδόσφαιρο που βλέπουμε, αλλά τουλάχιστον η γλώσσα του σώματος των παικτών φανερώνει ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι σε κάθε ματς κρίνονται και αξιολογούνται σαν να μην υπάρχει επόμενο.

Σαν να μην υπάρχει επόμενη ευκαιρία! Αυτό είναι το mode «πρωταθλητισμού», το οποίο όσο εύκολα ακούγεται, τόσο δύσκολα υλοποιείται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News