Παναθηναϊκός: Μεταγραφή για να μην εξοντωθεί ο Πέρεθ!

Παναθηναϊκός: Η καλύτερη μεταγραφή της... διετίας!

Με τον Λεβαδειακό έμεινε εκτός 11άδας. Στο ντέρμπι ήταν ο χειρότερος του γηπέδου αλλά ουδείς βρήκε κάτι για να ψέξει τον Ρούμπεν Πέρεθ που παραμένει βαρόμετρο του Παναθηναϊκού. Χωρίς να είναι σούπερ αθλητής στην καλή του μέρα είναι παντού στο τερέν.

Ο Ισπανός δεν είναι βιονικός, συχνά πονάει, αλλά σου δίνει την εντύπωση πως γεννήθηκε με μια μπάλα στο πόδι. Αυτό, όμως, που σε αφήνει εντυπωσιασμένο είναι η άριστη προσέγγιση του στο σπορ που υπηρετεί.

Ο έμπειρος χαφ δεν έχει τίποτα υστερικό στο παιχνίδι του – για εκείνον το άθλημα είναι προορισμένο να παίζεται από έξυπνους ανθρώπους.

Τις προάλλες κατάλαβε ότι δεν ήταν η βραδιά του κι απέφυγε τις πολλές επαφές με τη μπάλα, ευτυχώς ο Ανταμ Τσέριν φώναξε παρών για να τον συνδράμει και να καλύψει την δική του κακή μέρα.

Όταν ο βετεράνος μέσος νιώθει καλά είναι λες και χορεύει με την μπάλα, δεν κρύβεται ποτέ από την ευθύνη, όλα αυτά τα κάνει αθόρυβα και με ουσιώδη τρόπο. Τα κάνει γιατί τα χαίρεται και γιατί ξέρει πολύ ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε γρήγορα να προκύψουν ενισχύσεις στο παζάρι γιατί θα είναι κρίμα να τον εξοντώσουμε τον άνθρωπο μέχρι τον χειμώνα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News