Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Βιτίνιο και ο... Καρλίτος

Έπαιξε στην τεσσάρα της Φλαμένγκο ο Βιτίνιο!

Χθεσινά δημοσιεύματα έφεραν στο φως το ενδιαφέρον της Ομόνοιας από την Κύπρο για τον Καρλίτος.

Εκτός από τους Κύπριους, για τον Ισπανό υπάρχει ενδιαφέρον και από τρεις ομάδες της Πολωνίας με πρώτο  φαβορί να φαίνεται πως είναι η Λεχ Πόζναν.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έρθει πρόταση από κάποιο σύλλογο για τον Καρλίτος και ο παίκτης να αποχωρήσει αφού και ο ίδιος θέλει να πάει κάπου όπου θα παίζει.

Και εδώ συνδέεται το θέμα του Βιτίνιο. Ακόμα και χθες οι Βραζιλιάνοι έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού ναι μεν το Τριφύλλι δεν έχει κλείσει την μεταγραφή όμως το θέμα είναι ακόμα ανοικτό.

Όλα δείχνουν ότι η διαφαινόμενη αποχώρηση του Καρλίτος θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον Βιτίνιο και αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος εκτός από τέταρτος εξτρέμ (γι’αυτό το ρόλο υπολογίζεται) μπορεί να αγωνιστεί και ως περιφερειακός επιθετικός.

Με αυτό τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το κενό  το οποίο θα αφήσει ο Καρλίτος ενώ θα κλείσει και την τετράδα των εξτρέμ του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News