Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τσεκάρει τον Σελίμ Αμαλάχ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τσεκάρει τον Σελίμ Αμαλάχ

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί εδώ και καιρό έναν παίκτη ο οποίος έχει προταθεί και αγωνίστηκε στο Μουντιάλ.

Ο λόγος για τον 26χρονο διεθνή Μαροκινό μέσο, Σελίμ Αμαλάχ, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα αυτές τις μέρες να βρίσκεται στο Κατάρ και να μετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αμαλάχ έχει παίξει
σε δύο απ’ τα τρία ματς στους ομίλους.

Σύμφωνα με την sportday, Ο Αμαλάχ έχει προταθεί εδώ και καιρό στο «τριφύλλι», με τους «πράσινους» να παρακολουθούν την περίπτωσή του ενώ ήθελαν να τον δουν αγωνιζόμενο και στο Μουντιάλ.

Ο Μαροκινός ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι κι έχει ήδη πει «όχι» σε πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει απ’ τους Βέλγους.

Ο 26χρονος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία σε δύο θέσεις. Τόσο σε αυτή στο «10», όσο και σε αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Οπότε, αν αποκτηθεί απ’ τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να ενισχύσει τους «πράσινους» και στις δύο θέσεις που αναζητούν ποδοσφαιριστές και θα μπορούσαν με την απόκτησή του να κλείσουν τα κενά μεσοεπιθετικά.

Η περίπτωση του, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς τον θέλουν κι άλλες ομάδες, ενώ κι οι εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι λογικό να ανεβάσουν κι άλλο τις μετοχές του.

Στο «τριφύλλι», όμως, θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους και να τον κάνουν δικό τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News