Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το συζητούν για πώληση και δανεισμό

Παναθηναϊκός: Η πτωτική πορεία του Τζάχανμπακς και το μη απαγορευτικό «κασέ» του

Χθες υπήρξαν δημοσιεύματα από την Ολλανδία που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Φέγενορντ Αλιρεζά Τζάχαμπανκς.

Ο 29χρονος Ιρανός δειθνής αγωνίστηκε με την χώρα του και στο Μουντιάλ χάνοντας το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου λόγω τιμωρίας.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ, οι Πράσινοι ρώτησαν τους Ολλανδούς αν ο παίκτης παραχωρείται με την απάντηση να είναι θετική καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Πάντως από εκείνη την στιγμή οι άνθρωποι του Τιρφυλλιού δεν έχουν επιστρέψει να συζητήσουν  ενώ από την πλευρά τους οι Ολλανδοί είναι ανοικτοί τόσο σε πώληση όσο και σε δανεισμό ενώ δεν θα σταθούν εμπόδιο στη παραχώρηση του αθλητή.

Οι οικονομικές απολαβές του Ιρανού κυμαίνονται στις 700.000, ποσό μη απαγορευτικό για το Τριφύλλι ενώ έχει συμβόλαιο με τη Φέγενορντ ως το 2024 με δυνατότητα επέκτασης για ένα χρόνο ακόμα.

Ο Τζάχαμπανκς πήγε στη Φέγενορντ με αντίτιμο 1.000.000 ευρώ και παρά τα καλά νούμερα του δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιρανός είχε 57 συμμετοχές με 10 γκολ και 7 ασίστ ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει παίξει σε 64 αγώνες και έχει σκοράρει 13 γκολ.

Στο παρελθόν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ολλανδία καθώς την σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 22 γκολ ενώ είχε και 14 ασίστ σε 39 εμφανίσεις.

Οι πληροφορίες για τον χαρακτήρα του είναι ενθαρρυντικές. Ο παίκτης συμπεριφέρεται επαγγελματικά και δεν δημιουργούσε προβλήματα. Βέβαια αυτό δεν ίσχυε και στην εθνική ομάδα της χώρας του όπου έχουν ακουστεί πολλές φήμες.

Ο Τζάχαμπανκς είναι ένας πολιτικοποιημένος ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν διστάζει να μιλήσει και αυτό δημιουργεί ζητήματα.

Ακόμα, υπάρχουν πληροφορίες πως ζήτησε από τον προπονητή του να καλέσει και τον φίλο του Κι Ρος στο Μουντιάλ του Κατάρ και το κατάφερε.

Γενικότερα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία που θα απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς εφόσον ο Σέρβος προπονητής τον επιλέξει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News