Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το στοιχείο που απαιτείται

Βαθμολογία Superleague: Ασταμάτητος και πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Δεν υπάρχει μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι «πράσινοι» θέλουν να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα και να γίνουν πιο παραγωγικοί.

Το Τριφύλλι έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά ευελπιστούν στο μέλλον σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στην επίθεση για να «ξεκλειδώνονται» νωρίτερα οι κλειστές άμυνες.




Μάλιστα, να σημειώσει κανείς πως η ομάδα έχει στερηθεί τις υπηρεσίες του Αϊτόρ, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 8 γκολ στο ενεργητικό του.

Συνεπώς, οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στη θέση του εξτρέμ και σε εκείνη του χαφ, θα πρέπει να εμπεριέχουν στο ρεπερτόριό τους και το γκολ. Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει να πάρει τα γκολ που άπαντες ευελπιστούν, από τον Βέρμπιτς, ενώ θα ήταν ευεργετικό να βρεθούν σκόρερς ενόψει και του Κυπέλλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News