Παναθηναϊκός μεταγραφές: Θες τέσσερα (!) εξτρέμ!

Άλκμααρ - Παναθηναϊκός 3-0: Highlights - Video

Σύντομα ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για τέσσερα (!) εξτρέμ, αφού Εμμανουηλίδης, , Μπεκ, Κολοβός «χαιρέτησαν», ενώ Ενμπαγκοτό, Αϊτόρ, Σαβιέρ, δεν φαίνεται να συγκινούν τον Γιοβάνοβιτς, τη στιγμή που ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει βγει στη βιτρίνα πωλήσεων.

Άθλια η διαχείριση της περασμένης σεζόν για τον Τάσο και τον Ισπανό που υποτίθεται θα έκαναν τη διαφορά, υποτίθεται…

Δεν είναι απλό για ένα ποδοσφαιριστή να επανέλθει όταν έχει μείνει καιρό στον πάγκο για να παίζουν στη θέση του… κεντρικοί φορ (Καμπετσής, Ιωαννίδης). Αναφερόμαστε σε Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ.

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται χρόνος για να βγάλουν οι παίκτες που έχουν σκουριάσει αυτά που μπορούσαν στο παρελθόν και φυσικά επιμονή από τους ίδιους κι υπομονή από τους υπόλοιπους.

Η αλήθεια είναι πως ο Αϊτόρ ήρθε σε μία δύσκολη κατάσταση για τον σύλλογο που είχε ανάγκη να πάρει από κάθε ποδοσφαιριστή άμεσα αποτελέσματα και τελικά αυτό αποδείχθηκε μπούμερανκ

Σε λίγα ματς είδαμε τον πραγματικό Αϊτόρ, έναν εξτρέμ με πέταγμα, που μπορεί να φύγει στην πλάτη της άμυνας χωρίς μπάλα, να διαβάσει τον μπακ και να αποφασίσει από ποια πλευρά θα τον περάσει, να δοκιμάσει ντρίπλα και από μέσα και από έξω και να δημιουργήσει.

Η εικόνα του ήταν πειστική σε κάποια ματς, είχε ανοίγματα, τρεξίματα φάνηκε πως ήταν καλά κι ερχόταν. Και μετά τι έγινε; Καθηλώθηκε στον πάγκο μαζί με τους Μακέντα, Καρλίτος, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνη!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News