Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Ψάχνει τριπλό χτύπημα

Σεπφ, Μπλάνκο και άλλος ένας στο προσκήνιο για τα χαφ

Οι Πράσινοι κινούνται αθόρυβα τις τελευταίες μέρες ονόματα υποψηφίων δημοσιοποιούνται με το σταγονόμετρο αλλά στόχος τους είναι εντός των επόμενων ημερών να κάνουν τριπλό χτύπημα με χαφ, εξτρέμ και στόπερ, καθώς βρίσκονται σε επαφές και για τις τρεις αυτές μεταγραφές,

Το «τριφύλλι» θα προχωρήσει για την απόκτηση βασικού και ποιοτικού στόπερ με τις διεργασίες να έχουν γίνει και τους πράσινους να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για κάθε μεταγραφή κίνηση, έχει ξεχωρίσει δυο – τρεις περιπτώσεις και θα καταλήξει σύντομα στον εκλεκτό.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα ανοιχτά θέματα χαφ και εξτρέμ, που αποτελούν προτεραιότητα.

Όλα δείχνουν ότι μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία στις 5 Ιουλίου θα έχει πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή και μένει να δούμε σε ποια θέση.

Οι «πράσινοι» προχωρούν με προσεκτικές κινήσεις για την ενίσχυσή τους με στόχο ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας χρονιάς και φυσικά των προκριματικών του conference league.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News