Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πιθανό deal από τώρα για το καλοκαίρι

«Κινείται για την απόκτηση Κρίστενσεν ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιάκομπ Κρίστενσεν που έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, παραμένει «κυκλωμένος» και δεν αποκλείεται οι πράσινοι ν’ ασχοληθούν πιο ενεργά με την περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της ενίσχυσής του στη μεσαία γραμμή έχει βάλει από το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο και τον Γιάκομπ Κρίστενσεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόρντζελαντ. Ο 22χρονος μέσος μάλιστα αποτελεί πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι δεδομένο πως ο σύλλογος παρακολουθεί τον παίκτη.

Ωστόσο αξίζει ν’ αναφέρουμε πως στον ορίζοντα δε φαίνεται να γίνεται κίνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ο Δανός είναι περισσότερο «6». Στον Παναθηναϊκό θέλουν να αποκτήσουν έναν μέσο, ο οποίος στο 4-3-3 να είναι «8» και στο 4-2-3-1 να παίζει στο «10».

Πάντως ο Κρίστενσεν παραμένει «κυκλωμένος» και είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός ν’ ασχοληθεί ενεργά μαζί του, προκειμένου να τον κλείσει από τώρα για την επόμενη σεζόν. Μην ξεχνάμε πως ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν κι από τον ερχόμενο Γενάρη θα μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News