Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο παίκτης που θα πάρει τα περισσότερα χρήματα

Παναθηναϊκός: Ομάδα χωρίς νταηλίκια, καταθέτει ΜΟΝΟ ποδοσφαιρικό πλάνο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κάνει το πλάνο του ενόψει της χειμερινής του ενίσχυσης και ήδη αποφασίστηκε σε ποια θέση θα δοθούν τα περισσότερα χρήματα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του δε σταματούν να δουλεύουν πάνω σε θέματα της ομάδας κι αυτή τη στιγμή το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός σε συνεννόηση με τη διοίκηση έχουν βάλει κάτω τα οικονομικά δεδομένα και κατέληξαν ποια θέση θα είναι αυτή που θα δαπανηθούν τα περισσότερα χρήματα.

Συγκεκριμένα, όπως σας είχαμε αναφέρει μέσω του newspao.gr, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα στη θέση του εξτρέμ. Με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στα… πιτς για όλη τη χρονιά και με τους Βέρμπιτς-Παλάσιος ως μοναδικές λύσεις, οι πράσινοι είναι δεδομένο πως θέλουν να ενισχύσουν με επιδραστικό και ποιοτικό παίκτη τα άκρα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News