Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μεγαλύτερη αξία στο deal της χρονιάς!

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: «Πάει για... νέο Τσέριν»

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός χτύπησε φλέβα χρυσού το καλοκαίρι με την απόκτηση του Άνταμ Τσέριν.

Ο Σλοβένος ήρθε αθόρυβα στο Τριφύλλι μετά τους Λοντίγκιν και Γκάνεα και χωρίς να ασχοληθεί κανένας μαζί του σε μεγάλο βαθμό.

Οι Πράσινοι έδωσαν 450.000 ευρώ στη Νυρεμβέργη συν κάποια μπόνους χωρίς υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Και μπορεί αρχικά να ήρθε ως αναπληρωματικός αλλά από την πρώτη μέρα εντυπωσίασε τον Γιοβάνοβιτς ο οποίος του έδωσε φανέλα βασικού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως ο Σλοβένος ενώ ήταν από ταξίδι ζήτησε την πρώτη μέρα να προπονηθεί κανονικά.

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου ο παίκτης είναι βασικός και αναντικατάστατος με τους ανθρώπους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια του από ικανοποίηση.

Σαφώς και είναι ακόμα νωρίς αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Σλοβένος.

Ο Τσέριν είναι ένα ακούραστο εργαλείο το οποίο καταπίνει χιλιόμετρα, είναι δυνατός ενώ έχει και πολύ καλή τεχνική. Ακόμα αγωνίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να νομίζεις ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία ενώ είναι μόνο 23 ετών.

Αναμφίβολα μιλάμε για το μεγαλύτερο deal της χρονιάς για τους Πράσινους οι οποίοι τον απέκτησαν με λίγα χρήματα αναφορικά με την αξία και με αυτά που προσφέρει ο παίκτης.

Ενδεικτικό είναι ότι ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς να αλλάξει τα σχέδια του και να κινηθεί για αναπληρωματικό οκτάρι ενώ στην αρχή το πλάνο ήταν να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα έρθει για να είναι βασικός.

Τέλος, στο χέρι του Σλοβένου είναι να συνεχίσει έτσι και παραμείνει βασικός στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News