Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Γκριγκόνις, Γουόλτερς και τώρα Γουίλιαμς

«Κοντά στα 2 εκατ. το deal με Γκριγκόνις»

Ο Μάριους Γκριγκόνις προβάρει τα πράσινα και η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα..

Τον Γκριγκόνις διεκδικούσε και η ισπανική Βαλένθια, η οποία προσπάθησε να τον κάνει δικό της με υψηλή αντιπρόταση της τελευταίας στιγμής.

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι 28 ετών και έχει ύψος 1,98 μ., ενώ ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Νεμάνια Νέντοβιτς στην σύνθεση του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” έχουν συμφωνήσει και με τον αμερικανό γκαρντ Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ παλιότερα έπαιξε δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Πλέον, ο Ντέγιαν Ράντονιτς και τους συνεργάτες του να έχουν επικεντρωθεί στην αναζήτηση του βασικού «4αριού».

Εκεί, βασικός στόχος είναι ο Ντέρικ Γουίλιαμς (1991, 2.03μ), ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ και την Euroleague με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε και Βαλένθια.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ έχει θητεύσει και στο NBA, μετρώντας 428 εμφανίσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με 8.9 πόντους και 4.0 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News