Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: «Εργαλείο» που έχει μάθει καλά το μπάσκετ

Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Αλλιώτικη πίεση στην Αθήνα

Ο Νέιτ Ουόλτερς θα είναι του χρόνου ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού. Το κομμάτι που πρέπει να βελτιώσει για να πάρει «αιχμάλωτο» το κοινό αφορά την επίθεση. Πρέπει να δώσει βάρος και στις ατομικές προπονήσεις.

Επιβάλλεται να δείξει μεγαλύτερη ικανότητα στο να κινείται στην περιφέρεια με μπάλα στα χέρια, να εμφανίσει βελτίωση στο ντράιβ και στα τελειώματα (θα έχει θηρία να αντιμετωπίσει στην άμυνα) και να ρίξει επιπλέον δουλειά στο σουτ, ειδικά μετά από ντρίμπλα, απαραίτητο στοιχείο για να σταθεί στο «1» και να γίνει σημείο αναφοράς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επέμεινε στην απόκτησή του, τον ξέρει καλά και στο πρόσωπό του διάλεξε …μπάσκετ. Γνώση του σπορ κι ας μην έχει ο Αμερικανός το φαντεζί όνομα που θα στείλει τον κόσμο στα γκισέ για να βγάλει διαρκείας.

Ο Αμερικανός ξέρει να διαβάζει μια άμυνα, να παίρνει αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή, χαρακτηρίζεται «funδamental» παίκτης κι όπως λένε όσοι συνεργάστηκαν μαζί του είναι ένα εργαλείο που έχει διδαχθεί σωστά το σπορ.

Βέβαια στον Παναθηναϊκό πάντα περιμένεις περισσότερα, τίποτα και ποτέ δεν θεωρείται αρκετό…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News