Παναθηναϊκός: Με τέσσερις απουσίες στο ΟΑΚΑ η Φενέρ

Ιτούδης: «Σεβασμός για τον Παναθηναϊκό, διαθέτει παίκτες με μεγάλο ταλέντο»

Η Φενέρ αρχίζει τις υποχρεώσεις της στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/1, 21:30) και ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Η Φενέρμπαχτσε κουβαλάει πέντε συνεχόμενες ήττες στη regular season και το καλεντάρι της 18ης αγωνιστικής στέλνει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, λοιπόν δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του με τη Φενέρμπαχτσε και τους τραυματίες Τόνι Τζεκίρι, Ισμέτ Ακπινάρ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Η Φενέρμπαχτσε προέρχεται από τη νίκη επί της Νταρουσάφακα για την 14η αγωνιστική της TBL ενώ έχει ηττηθεί διαδοχικά από τον Ολυμπιακό, την Μπασκόνια, την Παρτίζαν τη Βίρτους και τη Ζάλγκιρις στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News