Παναθηναϊκός: Με Αϊτόρ, Παλάσιος στο ντέρμπι

Το... παστέλωσε ο Παλάσιος, 1-0 ο Παναθηναϊκός - Δείτε το γκολ (vid)

Μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός «γέμισε» στο φινάλε των θερινών μεταγραφών με την απόκτηση Λούντκβιστ, Βιτάλ και Παλάσιος, προσδοκώντας να αλλάξει επίπεδο μπροστά με την παρουσία και των Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Καρλίτος.

Ορισμένοι εξέφραζαν ενστάσεις για το γεγονός ότι δεν αποκτήθηκε ακόμη ένας εξτρέμ ως back-up πίσω από Παλάσιος και Χατζηγιοβάνη, όμως απ’ τη στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία για δανεισμό ή πώληση του Αϊτόρ, δεν θα μπορούσε να προσθέσει κι άλλον παίκτη το τριφύλλι στα άκρα.

Πάλι καλά που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «κέρδισε» τον Ισπανό. Ο Αϊτόρ έχει εκπαραθυρώσει από το βασικό σχήμα Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη και μαζί με τον Παλάσιος αποτελεί τις επιλογές του κόουτς για τα πλάγια έχοντας δικαιώσει τον κόουτς για την επιλογή του να επιμείνει πάνω του παρότι το καλοκαίρι ο Ισπανός έδειχνε καμένο χαρτί ζητώντας φορτικά να αποχωρήσει από το σωματείο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News