Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Live Streaming

  • 23/09/2018 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • ΕΡΤ1

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να… περάσει πάνω κι απ’ τον Λεβαδειακό για το 4Χ4

Μετά τις τρεις σερί νίκες, ήρθε η ώρα για το δεύτερο φετινό εντός έδρας ματς. Αντίπαλος ο Λεβαδειακός απόψε στο ΟΑΚΑ. Με τον ενθουσιασμό να είναι στα ύψη, αλλά όχι και η έπαρση. Γι’ αυτό φροντίζουν οι εντός ομάδας, προκειμένου το νεανικό σύνολο των «πράσινων» να προχωρά βήμα βήμα, γεμάτο αυτοπεποίθηση, διάθεση, πάθος, ενθουσιασμό, αλλά δίχως να… φεύγει το μυαλό απ’ το κεφάλι.

Οι… μπέμπηδες του Γιώργου Δώνη, όπως τους αποκαλούν κάποιοι οπαδοί του «τριφυλλιού», θέλουν να κάνουν το «4 στα 4» κόντρα στους Βοιωτούς μετά το σημαντική νίκη που πήραν μέσα στην έδρα της ΑΕΛ την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο πλευρό της ομάδας του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20 χιλιάδες οπαδοί, οι οποίοι έχουν ενθουσιαστεί από την εικόνα που βγάζουν οι νεαροί «πράσινοι» στο πρώτο διάστημα της φετινής σεζόν.

Η αποστολή για το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Ντεμπούτο σε αποστολή του Παναθηναϊκού, για το ματς με τον Λεβαδειακό, κάνει ο Μακέντα που βρίσκεται στις 20 επιλογές του Δώνη, όπως κι ο Κάτσε, σε αντίθεση με τον Μουνιέ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής και Μακέντα.

Η πιθανή ενδεκάδα

Kάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Ινσούα. Την τριπλέτα στα χαφ θα είναι οι Δώνης, Κουρμπλέλης και Κάτσε. Στα αριστερά της επίθεσης ο Χατζηγιοβάνης, δεξιά ο Μπουζούκης και στην κορυφή ο Καμπετσής.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ1

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News