Παναθηναϊκός: Λες και ξεχάστηκαν τα πάντα

Παναθηναϊκός: Λες και ξεχάστηκαν τα πάντα

Όσο βρισκόταν στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο δεν σταματούσε να μιλά για τις αρχές της τριγωνικής επίθεσης (πάσα και συνεχής κίνηση χωρίς τη μπάλα) που απαιτεί περισσότερο πικ’ εν ρολ παιχνίδι, γύρισμα της μπάλας και σωστό spacing γαρνιρισμένο με συνεργασίες.

Μετά την αποχώρηση του Αμερικανού κόουτς αλλά και του «εγκέφαλου» Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό έχουμε ξεχάσει τις συνεργασίες του πλέι-μέικερ με τα μεγάλα κορμιά αφενός μεν γιατί το κλαμπ ΔΕΝ αγοράζει κλασάτο πόιντ γκαρντ δύο (!) χρόνια τώρα, αφετέρου γιατί κάθε μάθημα που πήραμε από καταξιωμένους προπονητής (Ομπράντοβιτς, Πασκουάλ, Πιτίνο) είναι σαν να μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ακόμα και με «έσοδα-έξοδα» κανείς δεν σε εμποδίζει να χτίσεις ρόστερ νεανικό, με λύσεις στοχευμένες από την μεταγραφική αγορά που θα το παραδώσεις σε κόουτς που έχει δώσει εξετάσεις στην διαχείριση νεαρών.

Πρίφτης, Κάτας, Βόβορας πνίγηκαν από το βάρος της ευθύνης, αναμενόμενο αν δούμε το βιογραφικό τους. Από τον Παναθηναϊκό οι τίτλοι δεν λείπουν, απουσιάζουν όμως τα μπασκετικά μυαλά που θα καθορίσουν μια αυστηρή γραμμή πάνω στην οποία θα περπατά τα προσεχή έτη το κλαμπ και κανείς δεν θα εγείρει ερωτηματικά για τι διακυβεύεται.
Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News