Παναθηναϊκός! Λεφτά, πανδημία και... βαρβάτα deals!

Οικονομική ένεση από το πουθενά στον Παναθηναϊκό

Για εποχές πανδημίας, με το κλαμπ να έχει πιάσει ιστορικό χαμηλό επί ημερών Γιάννη Αλαφούζου, τα περίπου 10.000.000 ευρώ που θα πάρει η ΠΑΕ από την COSMOTE δεν είναι καθόλου άσχημα.

Καλοδεχούμενα για το ταμείο μιας κι οι σύλλογοι αυτήν την εποχή κοιτάνε να βρουν τρόπους να μετριάσουν την οικονομική τους χασούρα.

Είναι δεδομένο πως το τελευταίο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους οι ιδιοκτήτες είναι να ενισχύσουν με πολυδάπανες μεταγραφές τις ομάδες τους, το βλέπουμε και στους ανταγωνιστές που έχουν καλύτερες προοπτικές και μεγαλύτερη…άπλα οικονομική.

Τα νούμερα που υπήρχαν πριν την διακοπή λόγω πανδημίας σαν τιμές για κάθε ποδοσφαιριστή καλό θα είναι να τα ξεχάσουμε για κάμποσο καιρό ακόμα.

Δεν βλέπεται τι γίνεται στα τοπ πρωταθλήματα; Τα μανατζερικά γραφεία είναι …νεκρά. Στην πραγματικότητα οι ατζέντηδες γνωρίζουν πως οι τιμές της αγοράς για τους ποδοσφαιριστές θα είναι διαφοροποιημένες προς τα πάνω μόνο όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Με δύο λόγια ούτε αυτό το καλοκαίρι προσφέρεται για βαρβάτα deals. Γι αυτό διαβάζουμε στον Παναθηναϊκό για ενδιαφέρον για Ιορδανούς εξτρέμ, Ιρανούς γκολκίπερ και στόπερ από την Γεωργία!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News