Παναθηναϊκός - Λάρισα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Λάρισα - Παναθηναϊκός 84-77: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Τελικός πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λάρισα στο ΟΑΚΑ (19:30), στον πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς για τα playoffs της Basket League. Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα δεν κατάφερε ούτε στο δεύτερο ματς στην Λάρισα να πάρει το «ροζ φύλλο» -που θα του έδινε το εισιτήριο για τον τελικό- γνωρίζοντας την ήττα με 74-62 και έτσι η σειρά οδηγείτε σε Game 5.

Αγωνιστικά, δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική, αφού το διαιτητικό τρίο αποφάσισε ότι εκείνο θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προκαλώντας με τις επιλογές του. Ενδεικτικά Γιώργος Παπαγιάννης, Οκάρο Γουάιτ και Ιωάννης Παπαπέτρου αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ, δεχόμενοι τεχνικές ποινές και πολύ ξύλο από την αντίπαλη άμυνα. Σε ατομικό επίπεδο, ο αρχηγός ήταν πρώτος σκόρερ με 12 πόντους, ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφερε ο Λεωνίδας Κασελάκης με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Παναθηναϊκός – Λάρισα με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Λάρισα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Έγινε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι. Οι συνθήκες ήταν άθλιες και για τις δύο πλευρές. Δεν μπορούσε να παιχτεί αγώνας σε αυτές τις συνθήκες. Η μία ομάδα είχε 50% στις βολές και η άλλη 65%. Υπήρχε πολλή νευρικότητα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν διαβάσαμε το παιχνίδι και είχαμε λάθος επιλογές. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας και θα είμαστε έτοιμοι. Όποιος ήταν στο παιχνίδι κατάλαβε τι έγινε (σ.σ. σχόλιο για την διαιτησία)», το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα μετά το ματς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News