Παναθηναικος - Λαμια Live Streaming | Panathinaikos - Lamia

Παναθηναικος - Λαμια Live Streaming

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming:

Παναθηναϊκός και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο την Κυριακή (15.30) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Το συγκεκριμένο ματς είναι το πρώτο σε μια σειρά αγώνων που θα ακολουθήσουν, αφού αμφότερες θα αναμετρηθούν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Panathinaikos – Lamia Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 3 σερί ήττες και πλέον έχασε την επαφή του με την 3η θέση της βαθμολογίας (-9). Οι «πράσινοι» την περασμένη Κυριακή ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεχόμενοι δύο γκολ στα τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Όλα αυτά ενώ διατηρούσαν το προβάδισμα από το 6ο λεπτό με το γκολ του Παλάσιος. Πλέον, το «τριφύλλι» καλείται να βάλει τέλος στο κατήφορο, καθώς ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης.

Το θετικό για τους «πράσινους» είναι ότι μπορεί να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Κυπέλλου. Αφού μεσοβδόμαδα σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά με νίκη επί της Καρδίτσας (1-0). Στο συγκεκριμένο ματς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 14 μήνες ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος προσθέτει στη φαρέτρα του Γιοβάνοβιτς μια ακόμα λύση.

«Ελπίζουμε να μας δώσει ποιότητα μέχρι το τέλος της σεζόν», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς. Ενώ ο Κουρμπέλης εμφανώς συγκινημένος, υποστήριξε: «Πέρασα πόνο, στεναχώρια, όμως κάθε μέρα ξυπνούσα και έβαζα έναν στόχο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ». Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming

Για την αναμέτρηση με τη Λαμία ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Αλεξανδρόπουλο, αφού ο Μαουρίσιο δεν είναι έτοιμος για ολόκληρο 90λεπτο, ενώ θα λείψουν και οι τραυματίες Μακέντα, Λουντγκβιστ.

Η Λαμία την Πέμπτη ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (3-1) και παρουσίασε αστάθεια στην αμυντική λειτουργία. Αυτή ήταν η 5η ήττα της Λαμίας σε 10 ματς μακριά από το σπίτι της και το μειονέκτημα είναι ότι στα εκτός έδρας μας σκοράρει με το «σταγονόμετρο». «Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη και μοιράσαμε δώρα στον αντίπαλο», τόνισε ο Γρηγορία μετά την ήττα στο Περιστέρι.

Η παράδοση στα ματς με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό είναι υπέρ του «τριφυλλιού» με 3 νίκες (2-0, 3-1, 2-0) και μια ισοπαλία (0-0), ενώ στο ματς του πρώτου γύρου οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς επικράτησαν με σκορ 1-3.

Παναθηναικος – Λαμια Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Λαμια

Παναθηναικος – Λαμια Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/13_2_2022_15_30_panathinaikos_lamia/47-1-0-25368

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News