Ομπράντοβιτς: «Κύριε Αλβέρτη είστε έτοιμος να δουλέψουμε;»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για όσα ένιωσε μπαίνοντας στο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον υποδέχεται με αποθέωση.

Ομπράντοβιτς-Αλβέρτης: Η εικόνα πριν από τη μεγάλη παρουσίαση

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έζησε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, όταν μπήκε στο ΟΑΚΑ και αντίκρισε χιλιάδες φίλους της ομάδας στις εξέδρες.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος, τονίζοντας πως δεν περίμενε να δει τόσο μεγάλη παρουσία φιλάθλων στην παρουσίασή του.

Ο «Ζοτς» στάθηκε και στην αγάπη που ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια κάθε φορά που ερχόταν στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, είτε με τη Φενέρ είτε με την Παρτίζαν, πριν επιστρέψει πλέον στον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη θητεία του.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και η ατάκα του στα ελληνικά προς τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, δείχνοντας το κλίμα που υπάρχει γύρω από τη νέα αρχή του «τριφυλλιού».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος. Δεν το περίμενα ότι θα είναι τόσος κόσμος εδώ. Τους ευχαριστώ ξανά. Ολα αυτά τα χρόνια που έρχομαι σαν αντίπαλος νιώθω την αγάπη. Τώρα είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να δουλέψω. (στα ελληνικά:) Κύριε Αλβέρτη είστε έτοιμος να δουλέψουμε;»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr