Παναθηναϊκός: Κρίσεις όχι μόνο μέσω αποτελεσμάτων

Έφτασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Προσωπικά δεν μας αρέσει να κρίνουμε αποκλειστικά από το αποτέλεσμα.

Ασφαλώς το αποτέλεσμα είναι στόχος και δεν γίνεται να το αγνοείς, όμως υπάρχουν και κάποιες ημέρες που η μπάλα σου γυρνά την πλάτη και γι αυτό δε μπορείς να κάνεις τίποτα ακόμα κι αν διαθέτεις ρόστερ πλουσιότερο.

Τα ντέρμπι π.χ με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ «στράβωσαν» για τα καλά όμως η ομάδα δεν άξιζε να φύγει από το γήπεδο χωρίς να πάρει ούτε ένα βαθμό.

Παρότι είσαι πίσω βαθμολογικά, θα ήταν ψέμα να μην λέγαμε πως στον πρώτο γύρο υπήρξαν θετικά πράγματα για να σταθείς, τα οποία ελπίζουμε να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στην συνέχεια.

Η εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση το προβληματικό σύνολο που παρουσίαζε ο σύλλογος τις πρώτες αγωνιστικές , όταν ακόμα οι παίκτες μάθαιναν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Η πρόοδος γίνεται ορατή όλο και πιο πολύ από αγωνιστική σε αγωνιστική, δείγμα ότι στο Κορωπί γίνεται δουλειά και δεν κοροϊδεύουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News