Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να... χαθεί ο Παπαγιάννης

Παπαγιάννης: «Έχουμε πεισμώσει, δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για εκείνον.

Ο Παναθηναϊκός για χρόνια παρακολουθούσε τη περίπτωση του έχοντας κάνει τη κατάλληλη προεργασία να τον ντύσει στα χρώματά του τόσο όταν ξεκινούσε στο Περιστέρι όσο κι αργότερα όταν έκανε την αποτυχημένη του προσπάθεια να καθιερωθεί στο ΝΒΑ.

Ο νεαρός σέντερ έχει προοπτική να βάλει τέλος σε ένα συνεχή πονοκέφαλο της ομάδας τα τελευταία καλοκαίρια αναφορικά με την ύπαρξη ενός ποιοτικού Έλληνα ψηλού στη θέση «5» βοηθώντας τη να είναι πιο ευέλικτη σε επίπεδο στελέχωσης.

Ο Γιώργος είναι αυτός που ματσάρει τους Ταβάρες αυτού του κόσμου προσφέροντας «κυβικά» στο ζωγραφιστό.

Το ζήτημα είναι να τον στελεχώσεις ιδανικά ώστε να πάρεις ακόμα περισσότερα πράγματα από εκείνον και φυσικά ο αθλητής να νιώθει ότι παίζει σε σύνολο που δεν θα αποτελεί φαβορί για να είναι ο …τελευταίος τροχός της αμάξης στην Ευρώπη.

Κάτι μας λέει πως αν η διοίκηση δεν παρουσιάσει στον Μεγαρίτη ένα πρωταγωνιστικό πλάνο για του χρόνου ο αθλητής θα αρχίσει να ψάχνεται για άλλες πολιτείες.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News