Παναθηναϊκός: Κέρδισαν τους επικριτές τους

Νέο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για Πούγγουρα

Παναθηναϊκός: Στον ομαδικό αθλητισμό τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στην άμυνα.

Τον Αύγουστο καθημερινά ήταν τα δημοσιεύματα που έδειχναν στον προπονητή να προσθέσει άλλο ένα στόπερ πλάι σε Σένκεφελντ-Μάγκνουσον για να είναι το τριφύλλι πιο αξιόπιστο στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Η Ευρώπη χάθηκε νωρίς όμως οι μουρμούρες δεν καταλάγιασαν, θεωρώντας ότι ακόμα και για την Ελλάδα, Πούγγουρας-Σάρλια δεν ήταν αρκετοί.

Ποιος να το έλεγε ότι αμφότεροι θα κέρδιζαν τους επικριτές τους, όντας σταθεροί και σε δύσκολα παιχνίδια (με ΑΕΚ).

Ως γνωστόν για να δέσει ένα σύνολο και να βγάλει ποιότητα χρειάζεται να έχει σιγουριά ότι πίσω θα βαστήξει γερά.

Το καλοκαίρι όσοι μιλούσαν για τον Κροάτη και τον Έλληνα μπακ έλεγαν πως είναι παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα.

Δύο παιδιά χωρίς την απαιτούμενη δύναμη, χωρίς άνεση με μπάλα στα πόδια, χωρίς την ευφυία για να παίξουν με αξιοπρέπεια τη θέση, δίχως απαιτούμενη ψυχική ηρεμία για να κρατάνε ισορροπημένους τους εαυτούς τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα η εικόνα τους είναι τόσο διαφορετική που πολλοί δεν θα νιώσουν έκπληξη αν Ιβάν παρατάξει αυτούς βασικούς ΚΑΙ στη μάχη της Τούμπας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News