Παναθηναϊκός: Καλό το ρόστερ, έτσι; «Όλα τα λεφτά» είναι άλλος...

Παναθηναϊκός: Καλό το ρόστερ, έτσι; «Όλα τα λεφτά» είναι άλλος...

Τελικά το ρόστερ δεν είναι τόσο κακό έτσι; «Όλα τα λεφτά» είναι ο προπονητής, πόσες φορές θα το πούμε;

Μπορεί τον χειμώνα να έβραζαν πολλοί εναντίον του…«Καρβέλα» για τις αμέτρητες ήττες, να όμως που το κλαμπ βγάζει δυναμική κάτι που κάνει χρήσιμους πολλούς παίκτες, ακόμα κι εκείνους που έρχονται από τον πάγκο.

Το τριφύλλι μετά από πολλά χρόνια είχε «γεμάτο» ρόστερ, αν εξαιρέσεις τη θέση του αριστερού μπακ και το γεγονός ότι δεν έχεις φορ-φόβητρο.

Π.χ Γκασίνοβιτς, Βιγιαφάνιες, Βιτάλ, Λούντκβιστ, είναι καθαροί δημιουργοί. Επιτελικοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικά προσόντα ο καθένας, εύκολα θα μπορούσαν να παίξουν μαζί, παίζοντας ο Αργεντινός στο δέκα, ο Βιτάλ στα αριστερά, ο Μιγιάτ δεξιά και ο Λούντκβιστ δίπλα στον αμυντικό μέσο.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε πολλές επιλογές φέτος, δείτε επιπλέον πόσο καλά διαχειρίστηκε τις περιπτώσεις Σάρλια, Μπρινιόλι, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News