Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ίσως ευγνωμονούμε τον... Τσιέτκοβιτς

Παναθηναϊκός: Τσοκάι μέχρι τη... μεταγραφή χαφ

Ο Ενις Τσοκάι είχε …γυαλίσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό του καλοκαιρού του 2021 με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε ποδοσφαιριστή που να πηγαίνει επιθετικά πάνω σε μπάλα και αντίπαλο, η ομάδα του ήθελε να (τον) πουλήσει και μέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ο κόουτς το πήρε απόφαση να τον προσθέσει στο ρόστερ του.

Μίλησε μάλιστα στον φίλο του Ιβαν Tσβιέτκοβιτς, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια ατζέντης, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων εκπρόσωπος του σταρ Μάριο Μάντζουκιτς και του μπακ της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Τσβιέτκοβιτς δεν εκπροσωπούσε τότε τον Αλβανό αλλά λειτούργησε για λογαριασμό του φίλου του και του Παναθηναϊκού συμβάλλοντας καταλυτικά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ποιος ξέρει, ίσως σε μερικά χρόνια ευγνωμονούμε τον συγκεκριμένο ποδοσφαράνθρωπο που έφερε στην Αθήνα ένα…πιτ-μπουλ στη μεσαία γραμμή με επιθετικό χαρακτήρα και τάκλιν στα όρια του φάουλ που έχουν ενθουσιάσει την εξέδρα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News