Παναθηναϊκός: Η πρόοδος και το μεγάλο «κενό»

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν βρήκες γκολ, ο Παναθηναϊκός ήταν (ξανά) κυριαρχικός στο ντέρμπι επιβεβαιώνοντας την ποδοσφαιρική του πρόοδο και δείχνοντας ότι η ψαλίδα από τον αντίπαλό του έχει κλείσει.

Παρά ταύτα δεν κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη και ο κυριότερος λόγος είναι το πρόβλημα δυστοκίας που υφίσταται όταν απουσιάζει από την ενδεκάδα ο Καρλίτος.

Αν και ο αντίπαλος αμύνθηκε μαζικά χωρίς να βγει από το καβούκι του, στιγμή δεν σε ένιωσε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Εκτός τόπου και χρόνου ήταν ο Κίκο Μακέντα, υπήρξε η απόλυτη παραφωνία στο πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό.

Η διαφορά έγινε αισθητή όταν μπήκε στο ματς ο Ιωαννίδης, αλλά τι απαιτήσεις να υπάρχουν από ένα παιδί που μέχρι πρότινος έπαιζε σε χαμηλότερη κατηγορία, φορώντας τη φανέλα του Λεβαδειακού;

Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός έδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι πως είναι ομάδα που προοδεύει, με αρχή, μέση και τέλος, απλά θέλει ορισμένες πινελιές για να αρχίσει να πρωταγωνιστεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News