Παναθηναϊκός: Η πιθανότητα για Σπόραρ βασικό

Παναθηναϊκός: Η πιθανότητα για Σπόραρ βασικό

Ο Αντράζ Σπόραρ έκανε το ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα με την Σλάβια Πράγας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Σλοβένος φορ αγωνίστηκε για 45 λεπτά, κέρδισε την αποβολή του αμυντικού των Τσέχων και γενικά έδωσε πολλές μάχες αν και φάνηκε ότι ακόμα είναι πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας.

Είναι ξεκάθαρο ότι το Τριφύλλι απέκτησε ένα ποιοτικό επιθετικό με εκτόπισμα, πείρα, παραστάσεις, φυσικά προσόντα και εκτελεστική δεινότητα ο οποίος θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στο μέλλον.

Όσον αφορά την ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας στο Απόστολος Νικολαϊδης, φαίνεται πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Σπόραρ αν και όπως προείπαμε δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες καθώς ο επαναληπτικός με τους Τσέχους είναι κοντά και οι Πράσινοι θα πρέπει να κάνουν ένα τέλειο παιχνίδι ώστε να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News