Παναθηναϊκός: Η μεγαλύτερη μεταγραφική απογοήτευση!

Παναθηναϊκός: Πρώτη «μεταγραφική» απάντηση

Ήρθε σαν μεγαλύτερο όνομα από τον Αρτούρας Γκουντάιτις αλλά ως τώρα ο Μάριους Γκριγκόνις έχει κάνει μια τρύπα στο νερό.

Το ωραίο είναι ότι η μεταγραφή του το καλοκαίρι ήταν εκείνη που πανηγυρίστηκε περισσότερο.

Ο αθλητής ήθελε να αποχωρήσει από την Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ το γνώριζε, οπότε η καλή διάθεση που υπήρξε ανάμεσα σε όλες τις πλευρές οδήγησε στην λογική και στη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται την καλή σχέση που έχει με τους Ρώσους, αρπάζοντας τον παίκτη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα οποία ,όμως, δεν θα εξαντληθούν αφού καμιά πλευρά δεν είναι ευχαριστημένη από την συνεργασία.

Ο διεθνής γκαρντ μετά από θητείες στη Ζάλγκιρις Κάουνας, την Ουέσκα, τη Μανρέσα, την Τενερίφη, την Άλμπα Βερολίνου και την ΤΣΣΚΑ βιώνει στην Αθήνα τις χειρότερές του μέρες.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποιο σύστημα για να βγει μόνος του να σουτάρει λες κι είναι κανένας τυχαίος.

Το γράφουμε για να μην νομίζετε ότι τα ρίχνουμε όλα στον αθλητή. Την περασμένη σεζόν ο Γκριγκόνις είχε 8.5 πόντους (41.2% στο δίποντο, 43.1% στο τρίποντο, 91.7% στις βολές), 1.4 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 7.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 19:21 σε 13 αγώνες της EuroLeague.

Τυχαίο δεν τον λες, αλλά σάμπως μόνο αυτός είναι το πρόβλημα στον Εξάστερο;

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Κατάκτηση Κυπέλλου με… Γουόλτερς

Για να κάνει κάτι καλύτερο ο Παναθηναϊκός μελλοντικά πρέπει να ανεβάσει στροφές ο Νέητ Ουόλτερς.

Ο έμπειρος Αμερικανός ξέρει να εκμεταλλεύεται το ανοιχτό γήπεδο, λατρεύει το transition, τη γρήγορη μεταφορά μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε πολλούς πόντους πέρυσι από την ικανότητα του πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο να διαβάσει την άστοχη προσπάθεια στην επίθεση του αντιπάλου και να φύγει γρήγορα στον αιφνιδιασμό, παίρνοντας πλεονέκτημα από τον αντίπαλο του και φτάνοντας ανενόχλητος σε εύκολα lay-up.

Στο τριφύλλι των αμέτρητων αγωνιστικών ζητημάτων ο Νέητ δεν έχει κάνει ακόμα αισθητή την παρουσία του, όμως επιβάλλεται να το πράξει, ώστε τουλάχιστον το κλαμπ να διεκδικήσει το κύπελλο και να συνεχίσει την παράδοση του ενός μίνιμουμ τίτλου ανά έτος που βαστά από το 1996, μοναδικό, παγκόσμιο, απίστευτο ρεκόρ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News