Παναθηναϊκός: Η καλύτερη μεταγραφή της... διετίας!

Παναθηναϊκός: Η καλύτερη μεταγραφή της... διετίας!

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μας θυμίζει σε πολλά πράγματα τον Φερνάντο Γκαλέτο.

“Αθόρυβοι”| κι οι δύο μα τόσο πολύτιμοι στο αγωνιστικό πλάνο των προπονητών, με τον Αργεντινό να κερδίζει ακόμα και τον “δύσκολο” (με τους ξένους ποδοσφαιριστές), Αγγελο Αναστασιάδη, “ανεβαίνοντας” στο rotation τη στιγμή που στο ρόστερ είχες Πάολο Σόουζα και Αγγελο Μπασινά.

Ο Ισπανός προέρχεται από τη νο1 σχολή παγκοσμίως, με τόσες συμμετοχές στην Πριμέρα μόνο αφελής θα μπορούσε να πει ότι δεν θα είναι πολύτιμος στη Σούπερ Λίγκα.

Παρότι τα χρόνια έχουν περάσει και σε ζητήματα ταχύτητας δεν πιάνει ούτε τη βάση (και) χθες ήταν συγκινητικός. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ήταν παντού στο χορτάρι, έκανε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Για ένα ακόμη ματς πιστοποίησε πόσο σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό.

Σίγουρα μετά το 70 μετά βίας μπορούσε να αναπνεύσει αλλά όπως και στο πρώτο ματς έτσι και στη ρεβάνς ο αντίπαλος πάγκος τον είχε σημαδέψει, ζητώντας από τους παίκτες της Σλάβια να μην τον αφήσουν από τα μάτια τους, ξέροντας ότι το τριφύλλι δεν είχε άλλη πηγή μοιράσματος παιχνιδιού κοντά στα φορ.

Αν κρατηθεί μακριά από τραυματισμούς ο Πέρεθ θα προσφέρει πολλά και φέτος. Αν η ομάδα, μάλιστα, έπαιζε και στους ομίλους του Κόνφερενς θα ήταν απαραίτητη η μεταγραφή ενός ακόμα αμυντικού μέσου, εκτός κι αν ο κόουτς ποντάρει τυφλά σε Κουρμπέλη-Αλεξανδρόπουλο.

Πάντως με σερί ματς Πέμπτη-Κυριακή ο Ισπανός δεν θα ήταν μακριά από το…κάψιμο και η σεζόν φέτος θα ολοκληρωθεί τον Μάη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News